Ruoka & käsityöt

BIZARRE

Bizarre tutustuttaa sinut yksilöllisiin ja ekologisiin tuotteisiin. Erilaiset käsityönä valmistetut vaatteet, asusteet ja soittimet läheltä ja kaukaa luovat iloisen ja värikkään sekamelskan. Bizarre on Salossa ainoa paikka, josta löydät valikoimassamme olevia tuotteita. Salon Taidelainaamo toimii samoissa tiloissa. Vuokraa tai osta Salon Taiteilijaseuran jäsenten töitä itsellesi tai lahjaksi.

Samoissa tiloissa toimiva kahvila-ravintola Bar Bizarre on kansainvälisesti paikallinen baari. Se on keikkapaikka, kohtaamispaikka ja hengähdyspaikka.

Tervetuloa! Come as you are - or be a bit bizarre!

Helsingintie 2, Salo
p. 040 809 7308
www.bizarre.fi

CAFÈ MAKU
Kahvila

Tarjoamme pientä luksusta päivääsi tehden siitä paremman tuorepaahtoisella ja vastajauhetulla kahvillamme sekä keittiössämme tilauksestasi valmistetuilla herkuillamme. Valmistamme kaikki kakut, crepesit, vohvelit, salaatit ja leivät ihan itse :) Tuotteemme ovat vähälaktoosisia tai laktoosittomia, ja suurimman osan tuotteista saat myös tottakai myös gluteenittomana.

Pöytiintarjoilu antaa sinulle mahdollisuuden istahtaa suoraan mieleiseesi pöytään nauttimaan palvelusta.

Tule, istu ja nauti!

ma-pe 11-18
la 10-15
su suljettu

Turuntie 5, 24100 Salo
Puhelin: 010 3270 570
e-mail: info@cafemaku.fi
www.cafemaku.fi

SARISSAN
Käsityö, korjaus- ja ompelutyöt


Tarjoaa monipuolisesti mittatilaus - ja korjausompelua, ihan keskustassa, idyllisen vanhan talon toisessa kerroksessa. Suunnittelemme yhdessä mieluisan mallin mikä sitten toteutetaan juuri sinulle sopivasti. Korjauksista onnistuu yleisten lyhennysten lisäksi myös vaikeammat muokkaukset, esimerkiksi miesten pukujen kavennukset.

Turuntie 3, 2. krs, 24100 Salo
Puhelin: 050 3218 249
www.facebook.com/Sarissan
MUOTIKATU(c)2017, All Rights Reserved